Asus Pegasus 2 Plus přinesl řadu vylepšení

Asus Pegasus 2 Plus přinesl řadu vylepšení
2015-07-12T10:15:30+02:00
• 12. 7. 2015

Když na konci loňského roku společnost Asus uvedla model Pegasus jako konkurenci pro Redmi 1s od Xiaomi, tak asi málokdo čekal, že po půl roce vypustí jeho druhou generaci s podstatně lepší výbavou. Čínský výrobce osadil Pegasus 2 Plus X550 prvky, které v dnešní době nejsou již příliš charakteristické pro střední třídu. Nejcitelnější změnou prošel displej, procesor a operační paměť RAM – to vše samozřejmě směrem k lepšímu.

Asus Pegasus 2 Plus (1) Asus Pegasus 2 Plus (2)

Velkým tahounem bude trojice tvořena 5,5pacovým Full HD displejem, osmijádrovým procesorem Snapdragon 615 od Qualcommu a 3GB operační pamětí RAM. Zadní část ponese 13megapixelový fotoaparát doplněný o přisvětlovací LED diodu. Výdrž zajistí baterie s kapacitou 3 030 mAh. Přední panel zabírá 8megapixelová kamerka, kterou ocení především uživatelé pořizující populární selfie snímky.

Z funkcí nesmí například chybět podpora funkce dual-SIM. Softwarová stránka nabídne v základu předinstalovaný systém Android 5.1.1 Lollipop běžící pod známou nadstavbou Zen UI. Přestože není známo datum spuštění prodeje nebo prodejní cena, tak z barevných variant se ukáže verze bílá a v růžovém zlatě. Zůstává nezodpovězenou otázkou, zda výrobce vůbec připustí, aby telefon překročil hranice Asie.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat