5 Aplikací ze storu – všehochuť her se zajímavou tématikou Android

5 Aplikací ze storu – všehochuť her se zajímavou tématikou [Android]
2015-07-26T14:01:19+02:00
• 22. 7. 2015

Tap Archer

Sháníte hru, kde můžete střílet na nepřítele, jehož schopnosti se zlepšují a vy se musíte neustále více a více snažit? V tom případě je hra Tap Archer pro vás přímo odeální. Grafická část herního titulu je zprácována na výbornou a díky postupnému přitvrzování umělé inteligence, která stojí proti vám, se jistě mnozí nudit nebudou.

ta-aa-4 ta-aa-3 ta-aa-2 ta-aa-1

logo-app App Name Armor Games Zdarma ANDROID

Shifter!

U typu hry, kde je postupem času každá úroveň náročnější, ještě zůstaneme. Další hra se jmenuje Shifter! a jejím úkolem bude vás zabavit na hodiny a hodiny, a to díky velmi pěkně zpracovanému bludišti. Celý postup funguje tak, že máte určité části, které můžete mezi sebou prohazovat, avšak pouze vertikálně či horizontálně. Účelem pak je dostat svou postavičku až k otevřené puse sochy, kde vás čeká další úroveň.

s-aa-1 s-aa-2 s-aa-3 s-aa-4

logo-app App Name Artem Cheranev 19,50 Kč ANDROID

Cops and Robbers!

Minulý titul byl po grafické stránce, jednoduše pixelovka. U té zůstaneme a podíváme se, zda dokážete do nekonečna utíkat policii, okrádat nevinné a to vše na miniaturní ploše. Ve hře Cops and Robbers! si můžete užít mnoho zábavy už jen z pohledu signleplayer módu, pak je tu ovšem ještě multiplayer.

Samozřejmě vás ještě zasvětím do účelu samotné hry. Na již zmíněné miniaturní ploše se pohybujete jako lupič a vaším úkolem bude ukrást všechno a okrást všechny, tedy vyjma policejních hlídek. Těch postupem hry přibývá a jejichž úlovkem se stát nesmíte, jinak se ocitnete ve vězení a můžete začít znovu.

car-aa-1 car-aa-3 car-aa-4 car-aa-2

logo-app App Name BoomBit Games Zdarma ANDROID

Let’s Go Rocket

Máte rádi vesmírná dobrodružství, jež nabízí neomezené možnosti a výlety do všemožných zákoutí, kde se lidská noha ještě neprošla? Bohužel vás musím zklamat, hra Let’s Go Rocket toto nenabízí, nicméně koncept, obtížnost i velmi dobře zvládnutá grafická část se jistě zalíbí nejednomu uživateli. Prakticky se jedná o obyčejnou hru, ve které je vaším cílem doletět tak daleko, jak jen je možné.

Naneštěstí se vám v cestě objevují meteority, jenž kmitají ze strany na stranu, nebo rotují v kruhu a znemožňují vám tak klidný průlet. Cestou navíc můžete/musíte sbírat jakési vzácné kameny, které lze pak ve hře určitým způsobem využít.

lgr-aa-3 lgr-aa-1 lgr-aa-2 lgr-aa-4

logo-app App Name ninja kiwi Zdarma ANDROID

Quadrush

Blížíme se k poslední hře, která někomu může vzdáleně připomínat Tetris, avšak konečná funkcionalita je dosti odlišná. Ve hře vám padají ze shora kostičky v různých barevách. Když označíte čtyři stejné barvy, tím že na každou z oněch čtyř klepnete prstem, vybouchnou a máte kousek místa navíc. Navíc existují ve hře i zvláštní kostky, na kterých jsou různé ikonky. Například ikona blesku způsobí, že všechny kostky stejné barvy vybouchnou.

q-aa-1 q-aa-2 q-aa-3 q-aa-4

logo-app App Name 9cubes LTD Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat