5 Aplikací ze storu – herní novinky pro Android

5 Aplikací ze storu – herní novinky pro Android
2015-07-01T15:20:18+02:00
• 1. 7. 2015

Siegefall

Společnost Gameloft má za sebou již mnoho herních pecek pro mobilní zařízení a přichází s další novinkou jménem Siegefall. Jedná se o strategii, kde to nebude jinak než u ostatních a vašim cílem bude samozřejmě dobývat území. Aby hra nebyla tak jednoduchá, budete potřebovat vylepšovat svou armádu, jejich zbraně, ale rozhodně bude důležitá vaše taktika.

unnamed_result

logo-app Siegefall Gameloft Zdarma ANDROID

Feed Me Oil 2

Pokračování legendární hry Feed Me Oil 2 přináší porci nových úrovní a mnoho hodin zábavy. V této logické hře je vašim úkolem dostat ropu z bodu A do bodu B. K tomu, aby se vám vše podařilo a ropa byla na svém místě, můžete využívat nejrůznějších překážek, kudy bude ropa téct. Nástroje jako vrtule, desky apod. nejsou jediným aspektem hry, je nutné počítat i s gravitací.

unnamed_result

logo-app Feed Me Oil 2 CHILLINGO 1,07 US$ ANDROID

Kill the Plumber

Jestliže znáte populární hru Mario, pak vás určitě zaujme možnost zahrát si za nepřítele. Skákačka Kill the Plumber umožňuje hráči postavit se na stranu nepřátel a vašim úkolem je úspěšné zabití hlavního hrdiny. Panáček je ovládán automaticky hrou a vy se stanete jedním z mnoha druhů nepřátel, kteří mu budou stát v cestě.

unnamed_result

logo-app Kill the Plumber Keybol 2,99 US$ ANDROID

Outside World

Hra Outside World vám poskytne mnoho hodin zábavy, ale především zaměstná vaši hlavu. Jedná se o logickou hru, jakou známe pod jménem Monument Valley. S vaši postavičkou budete muset zdolávat nejrůznější logické hádanky a dostávat se tak do nových úrovní, kde je vše zase o něco těžší.

unnamed_result

logo-app Outside World Little Thingie 0,99 US$ ANDROID

Brickies

Brickies vám připomene starší velice populární hru, ve které jste museli odrážet kuličku nahoru a postupně tak rozbíjet políčka. Brickies je hra založená na stejném principu s tím, že je vylepšena o různé vylepšení. Navíc na hráče čekají bonusy v podobě časově omezeného zdvojnásobení sbíraných bodů apod.

unnamed_result

logo-app Brickies Noodlecake Studios Inc Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat