Pushbullet získává další aktualizaci, se kterou přichází i vestavěný chat

Pushbullet získává další aktualizaci, se kterou přichází i vestavěný chat
2015-07-02T07:25:57+02:00
• 2. 7. 2015

Jedna z nejznámějších aplikací, díky níž můžete posílat obrázky, odkazy atp, je i Pushbullet. Tu si oblíbilo mnoho uživatelů kvůli své jednoduchosti a hlavně multiplatformnosti. Můžete tedy všechny možné funkce této služby využít v aplikaci pro Android, iOS, Windows či Mac OS, nebo jako doplněk pro prohlížeč Google Chrome, Mozilla FireFox, Safari či Opera. Nyní přichází aktualizace, s jejíž pomocí se opraví chyby, na které si uživatelé stěžovali, ale hlavně přibude chat.

Samozřejmě na trhu již máme chatovací služby jako Hangouts, Facebook Messenger, WhatsApp a kupu dalších, avšak spojení již zavedených funkcí Pushbullet a nově přidaného chatu, nám může pomoci smazat dalších pár ikonek z plochy. Jak jednoduché je používání chatu, nám prezentuje vlastník iOS zařízení s již dostupnou aktualizací.

Jak si můžete všimnout, aktualizace nepřidává jen jednoduchý chat, ale i možnost velmi snadno a rychle sdílet obrázky ze své galerie a to pouze na pár kliknutí. Pokud jste tedy fanouškem služby Pushbullet a rádi sdílíte jakýkoliv obsah mezi svými zařízeními či kamarády, tak se můžete těšit na další rozsáhlejší funkce.

Pro aplikaci Windows, je aktualizace již dostupná, stejně jako pro iOS, Android a doplňky pro prohlížeče.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat