TCL vybavilo levný model 3S snímačem očí

TCL vybavilo levný model 3S snímačem očí
2015-06-05T12:05:58+02:00
• 5. 6. 2015

Po snímačích otisků prstů přichází na řadu další prvek, který by se mohl letos v hojném počtu ukázat u chytrých telefonů. Společnost TCL přes čínskou sociální síť Sina Weibo vypustila propagační materiály k novému modelu s názvem 3S. Ty přímo potvrzují využití skeneru očí. Snímač otisků prstů je doménou spíše dražších telefonů z vyšších řad, což nemůžeme říci u této novinky, protože jeho prodejní cena z něj dělá cenově dostupnou záležitost.

TCL 3S (4)

Přední část zabírá 5palcový displej s rozlišením 1 080 x 1 920 pixelů (443 PPI) a 8megapixelová kamerka, přes kterou pravděpodobně bude fungovat celý skener očí. Pohonnou jednotku tvoří 64bitový procesor Snapdragon 615 od Qualcommu osazený osmi jádry, 2GB operační paměť RAM a interní úložiště má kapacitu 16 GB. Záda nesou 13megapixelový senzor fotoaparátu se světelností objektivu F/2.2.

TCL 3S

Mezi zbývajícími prvky výbavy vyniká snad jen podpora sítí 4. generace. Z barevných variant je dostupné bílé nebo černé provedení. Oficiální prodej byl odstartován v tomto týdnu za cenu 129 dolarů (tj. cca 3 122 Kč bez daně). Závěrem nelze moc předpokládat, že výrobce rozšíří dostupnost na mezinárodní úroveň. Případným zájemcům zbývá doufat v distribuci od velkých obchodů či různých předprodejců.

TCL 3S (3) TCL 3S (2) TCL 3S (1)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat