Siegefall – nová hra od Gameloftu

Siegefall – nová hra od Gameloftu
2015-06-27T07:50:50+02:00
• 27. 6. 2015

Siegefall je nová strategická hra od populárního vývojářského celku Gameloft. Velkým plus je fakt že, tato hra je dostupná pro všechny platformy, a to zdarma.

Cílem této hry je pomocí vylepšování své armády a hlavního hrdiny dobývat cizí území a bránit své vlastní, pomocí hradeb, barikád a jednoduchých zbraní. Součástí vaší armády jsou pěšáci, lukostřelci, nebo dokonce i draci. Po dobytí jednotlivých království se vám postupně zpřístupňují lepší a lepší hlavní postavy, neboli hrdinové. Během hry však máte možnost také plnit všelijaké výzvy, za které dostanete speciální měnu, pomocí které můžete například zrychlit výcvik své armády nebo stavby budov.

Screenshot_2015-06-25-09-26-11

Celá hra mi velice připomíná hru Clash of Clans, jen je o něco lépe graficky zpracována. Závěrem bych tuto hru hodnotil jako velice povedenou jak po dějové, tak grafické stránce. Hra mě poměrně v krátkém okamžiku vtáhla do děje. Jediným mínusem je to, že jsem během hry zaznamenal občasné bugy, jako například při některých misích dojde k zastavení armády, ale ostatní efekty běží zcela bez problému. Dalším větším problémem, který je u většiny kvalitních her, je ten, že velice rychle spotřebuje baterii telefonu a má veliké nároky na úložiště a paměť RAM.

logo-app Siegefall Gameloft Zdarma ANDROID

logo-app Siegefall Developer Zdarma iOS

[winphone]siegefall/7658908d-23d0-46e5-84f8-6c18bfee01bc[/winphone]

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat