Oppo představilo základní model Joy 3

Oppo představilo základní model Joy 3
2015-06-27T09:15:22+02:00
• 27. 6. 2015

Uspokojit poptávku po levných zařízeních se rozhodla společnost Oppo. Nenároční uživatelé si rozhodně přijdou na své, přestože ve srovnání s konkurencí jde o průměrně vybavený telefon z nižších pater střední třídy. Model byl pojmenován Joy 3 a soudě podle oficiálních snímků na stránkách výrobce zvolil uhlazený design. To znamená, že konstrukce má kompaktní rozměry bez žádných výstředních prvků a ovládací prvky vsazené do kovového rámečku.

Oppo Joy 3 (6) Oppo Joy 3 (5)

Přední IPS panel vyrostl do úhlopříčky 4,5 palce při nízkém rozlišení 854 x 480 pixelů. Vnitřní část šasi vyplňuje čtyřjádrový procesor MT6582 od MediaTeku s taktovací frekvencí 1,3 GHz, grafický čip Mali-400 MP2, 1GB operační paměť RAM po boku 4GB úložiště. Žalostnou velikost vnitřní paměti aspoň částečně zachraňuje slot pro paměťové microSD karty. Zde ještě bude mít rozhodující slovo možnost přesouvání aplikací do externí paměti.

Oppo Joy 3 (4) Oppo Joy 3 (1)

Zadní 5megapixelový fotoaparát podporuje funkce, jako je HDR, Panoramata, tvorbu GIF snímků či nahrávání videí v HD kvalitě. Celkovou výdrž obstarává baterie o velikosti 2 000 mAh. Ostatní výbava zahrnuje přední 2MPx kamerku, dual-SIM, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, OTG. Softwarově telefon běží pod vlastním rozhraním ColorOS 2.0 Live Bright vycházejícím z Androidu 4.4 KitKat. Co se týče prodejní ceny a dostupnosti, tak ani jedno Oppo doposud neoznámil.

Oppo Joy 3 (2) Oppo Joy 3 (3) Oppo Joy 3 (7)

Zdroj: oppo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat