Bojujte v legendární hře Mortal Kombat X na iOS a Androidu

Bojujte v legendární hře Mortal Kombat X na iOS a Androidu
2015-06-06T09:45:06+02:00
• 6. 6. 2015

Souboje dvou postav se staly velmi populární již dávno, určitě znáte herní sérii legendy Tekken nebo Mortal Kombat. Jedna z těchto her si v nedávné době našla místo i na mobilních zařízeních, přičemž se jedná o Mortal Kombat X.

unnamed (1)_result

Mortal Kombat patří k legendám v bojovkách, první díl této hry sahá až do roku 1992. V uplynulých měsících vydali vývojáři zcela nový díl, jenž je dostupný pro většinu herních systémů, ke kterým patří PC, Xbox, Sony Playstation a taktéž mobilní zařízení se systémem iOS a Android.

 unnamed_result unnamed (5)_result unnamed (4)_result

Hra samotná vás zabaví na mnoho hodin a určitě ji nepřestanete jen tak hrát. Ve hře nalezneme většinu populárních postav, na které jsme zvyklí z předchozích dílů. Postavy nejsou ochuzeny o žádné z útoků, což potěší většinu hráčů předchozích dílů.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result

Hra je ke stažení zdarma, má to však jeden háček, uvnitř nalezneme in-app nákupy, které mohou mnohým hráčům zážitek ze hry znechutit. Nicméně rozhodně doporučuji Mortal Kombat vyzkoušet už jen z principu a z důvodu historie, kterou za sebou hra má.

logo-app MORTAL KOMBAT X Warner Bros. International Enterprises Zdarma ANDROID logo-app MORTAL KOMBAT X Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat