Přehrávač VLC byl aktualizován

Přehrávač VLC byl aktualizován
2015-05-03T08:03:17+02:00
• 3. 5. 2015

Populární přehrávač videí pro Android VLC byl aktualizován a získává nové funkce. Díky nové aktualizaci si můžete během přehrávání videa odskočit třeba na domovskou obrazovku a video bude na pozadí přehráváno dále. Nová verze taktéž přináší novinky v podobě nového uživatelského prostředí pro přehrávání hudby. Další novinkou je zobrazování alb a nové animace. Vylepšen byl i prohlížeč souborů s lepší funkcí vyhledávání. Jako předposlední novinka byla opravena chyba s hardwarovou akcelerací při přehrávání videí ve formátu TS. Aktualizovány byly navíc kodeky a prohlížení souborů na SD kartě.

 unnamed_result

Jestliže si chcete v aplikaci zapnout přehrávání videa na pozadí, je nutné si tuto funkci aktivovat. Běžte do nastavení, dále do rozhraní (interface), kde najedete na položku „play videos in background“.

logo-app VLC for Android Videolabs Zdarma ANDROID

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat