Landvo S6 je levnou kopií Galaxy S6

Landvo S6 je levnou kopií Galaxy S6
2015-05-18T11:40:13+02:00
• 18. 5. 2015
2

Společnost Samsung má na mobilním trhu dalšího cenově dostupného konkurenta pro svůj nejnovější model Galaxy S6. Za jeho výrobou tentokrát stojí Landvo a jejich verze nese označení S6. Výrobce zapracoval po stránce designového zpracování, neboť má stejné zaoblené hrany, použil totožný materiál, také kamerky jsou umístěny podle předlohy. Nemají tedy od sebe příliš daleko, i když velmi nízká prodejní cena se jasně odráží v hardwarové části.

Landvo S6 (2)

V čele stojí 5,1palcový displej s HD rozlišením, kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor MT6582 od MediaTeku taktovaný na frekvencí 1,3 GHz a 1GB operační paměť RAM. Úložiště má v základu kapacitu 16 GB, ovšem nelze vyloučit podporu paměťových microSD karet. Záda nesou 16megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou po boku 2 550mAh baterie. Vpředu nechybí 5megapixelová kamerka pro selfie nadšence.

Uživatelským prostředím doprovodí systém Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat, který běží pod neznámou nadstavbou imitující TouchWiz. Ostatní výbava zahrnuje funkci dual-SIM, Wi-Fi, Bluetooth, FM rádio, GPS či překvapivě měřič srdečního tepu, ale nad jeho přesností můžeme pouze polemizovat. Nakonec zbývá dodat prodejní cenu nepřesahující hranici 110 dolarů (tj. cca 2 637 Kč bez daně).

Landvo S6 (1) Landvo S6 (3) Landvo S6 (4)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Libor Foltýnek

18. 5. 2015, 12:47

Když už přeskočím polemiku na etičností toho, vůbec o takovém zvěrstvu informovat (parazitování na cizí práci) tak aspoň informujte pořádně. 5.0 je verze telefonu, Android je tam 4.4 s prý možným upgradem později:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_182696.html

Přemysl Vaculík

VIP 18. 5. 2015, 13:12

Díky, opraveno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat