Dotekománie doporučuje #92 – Test Zraku

Dotekománie doporučuje #92 – Test Zraku
2015-05-23T13:40:12+02:00
• 23. 5. 2015

S postupem času, kdy člověk stárne, se začínají objevovat různé zdravotní problémy, to se týká i našich očí, tedy zraku. Čeští vývojáři vyvinuli aplikaci, která vám s tímto problémem pomůže.

unnamed_result

Test zraku je dílem vývojářů IndigoMultimedia a zaměřuje se na testování vašeho zraku. Aplikace nabízí hned několik testů, které jsou určeny pro vyzkoušení různých vad očí. Jednou z takových je problém starších lidí po 40. roku života, kdy často dochází ke zhoršení v podobě rozostřeného vidění při čtení textu.

screen568x568 screen568x568 (1)

Dalším testem v aplikaci je Astigmatismus, což je vada objevující se při krátkozrakosti a dalekozrakosti, takto můžete například otestovat zrak dětí, pokud si nejste zcela jisti, že vidí dobře, aniž byste museli pro své ujištění navštívit lékaře. Je nutné upozornit na to, že je vždy důležitější odborné lékařské vyšetření.

 screen568x568 (2) screen568x568 (4)

Barvocit je test, kdy se zjišťuje, zdali nemáte náběh nebo již zdravotní problém s barvoslepostí, která váš život ovlivní velkou měrou. Dále v aplikaci nalezneme možnost otestovat ostrost zraku, anebo sítnici a bichrom. Po vyzkoušení jakéhokoliv z testů se vám zobrazí výsledky. Na této obrazovce máte možnost vidět, jak úspěšní jste byli. Navíc vám aplikace nabídne možnost kontaktovat lékaře.

screen568x568 (3)

Aplikace je dostupná pro operační systémy iOS a Android. Za Test zraku nezaplatíte nic, jelikož je vše zcela zdarma.

 

logo-app Test zraku IndigoMultimedia Zdarma ANDROID logo-app Test Zraku Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat