Dorazila aktualizace Android 5.0 lollipop pro LG G2

Dorazila aktualizace Android 5.0 lollipop pro LG G2
2015-05-27T10:29:46+02:00
• 27. 5. 2015
1

Je to již nějaký ten rok, kdy byl na trh uveden velmi podařený model od LG, konkrétně LG G2. Společnost LG konečně po dlouhé době uvolnila aktualizaci na nejnovější Android.

Android5.0

Sám jako vlastník G2 mohu potvrdit, že po připojení telefonu k počítači, kde je nainstalován software LG PC suite, vám bude nabídnuta aktualizace na novou verzi Androidu. Nová verze přináší hlavně přepracovaný vzhled, který se nyní velmi podobá prostředí z nástupce modelu LG G3.

G25.0

Dále přibyly nové funkce, jaké přináší nový Android. Bohužel aktualizace obsahuje i ojedinělé chyby, proto se můžete potýkat s nejrůznějšími problémy, jež hlásí i čeští uživatelé. Mezi konkrétní nešvary patří zhoršení kvality fotografií, anebo pomalejší reakce např. při otevření aplikací. Společnost by měla dostat pochvalu za rapidní zlepšení výdrže baterie.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

David Truhlář

28. 5. 2015, 21:56

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli je to skutečně tak markantní rozdíl v těch fotografiích a jestli zůstávají všechny ty funkce nebo co vlastně se ve fotoaparátu měnilo.

Děkuji Truhlář

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat