Apple vydal iOS 8.4 beta 3

Apple vydal iOS 8.4 beta 3
2015-05-12T06:35:03+02:00
• 12. 5. 2015

Apple dnes vydal v pořadí již třetí betaverzi iOS 8.4. Stalo se to přesně dva týdny po vydání druhé bety iOS 8.4 a tři týdny po uvolnění první bety. Dnešní betaverze je také k dispozici testerům, kteří se zapojili do programu veřejného testování. Dnes vydaná betaverze nepřináší žádné velké novinky. Dočkali jsme se jen menších úprav v rámci zcela přepracované aplikace Hudba.

img_2513 img_2514

Novou hudební aplikaci jsme viděli již v předchozích betaverzích, však to je také hlavní novinka celé této verze 8.4. Apple tuto aplikace neustále ladí a v třetí betaverzi přibyla možnost zobrazit jen stažené offline skladby. Změněn byl font kategorií u iTunes rádia a proběhly také další nepatrné grafické změny. Nakonec jsme se samozřejmě dočkali oprav chyb předchozích verzí.

Inovovaná aplikace Hudba souvisí s připravovanou hudební službou výrobce, která má mít co do činění se značkou Beats. Každopádně finální verze 8.4 se asi dočkáme již brzy, vzhledem k faktu, že za tři týdny se koná vývojářská konference WWDC. Tam se totiž dočkáme pravděpodobně představení iOS 9, který již bude možná integrovat novou hudební službu Applu.


Nová aplikace hudba na iPadu

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat