5 aplikací ze storu – ve znamení zábavných her ANDROID

5 aplikací ze storu – ve znamení zábavných her [ANDROID]
2015-05-13T08:15:49+02:00
• 13. 5. 2015

Beast Quest

Ve hře Beast Quest zažijete mnoho dobrodružství během hraní za jednoho hrdinu. Čeká na vás spousta zábavy v podobě opravdu vydařené grafiky a spousta soubojů s nejrůznějšími příšerami. Během hraní můžete svého bojovníka různě vylepšovat, a to jak v podobě nových zbraní, tak i pomocí brnění a podobně. Hra by vás neměla přestat bavit i díky tomu, že se během děje musíte potulovat prostředím, kde naleznete artefakty. Pro zajímavost přidali autoři do hry zajímavé skryté úkoly, taktéž se nezapomnělo na Google achievementy.

unnamed_result

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

logo-app Beast Quest Miniclip.com Zdarma ANDROID

Goat Simulator GoatZ

Simulátor života kozy jménem Goat Simulator GoatZ přichází znovu v nové podobě. Autoři se tentokrát inspirovali populárními zombíky, kteří vaší koze budou stát neustále v cestě. Novinkou je v této verzi možnost speciálních útoků, kterými může koza útočit. Jestliže budete chtít, můžete zombíkům jen tak utíkat, nebo je pomocí těchto útoků masakrovat. Autoři nezapomněli na mód, kdy se o svou kozu nemusíte starat v podobě jídla, a tak si můžete vychutnávat masakrování bez starostí.

unnamed (1)_result

unnamed (2)_result unnamed_result

logo-app Goat Simulator GoatZ Coffee Stain Studios 139,00 Kč ANDROID

Earn to Die 2

Popularita zombíků nemá konce a autoři původní hry Earn to Die přichází s dalším dílem označeným jednoduše číslem 2. Tentokrát bude vaším úkolem dostávat se přes hromady zombíků přes velkou mapu složenou z úrovní. K zabíjení můžete využívat zajímavé zbraně v podobě aut, jež mají na přední části např. ostré kotouče. Svá auta si můžete i vylepšovat, čímž získáte větší rychlost a třeba snížíte spotřebu paliva.

unnamed (1)_result

unnamed (2)_result unnamed_result

logo-app Earn to Die 2 Not Doppler Zdarma ANDROID

Fist Puncher

Fist Puncher nabídne každému hráči stovky protivníků, které zneškodníte jedině pomocí svých pěstí. Čeká na vás zajímavý příběh plný rvaček a násilí. V hromadných bitkách můžete proti soupeřům občas využít předměty z okolí, to znamená, že hození auta na nepřátele není výjimkou. V pěstních soubojích využívají předměty i vaši soupeři, což vám určité situace neulehčí. Do boje si můžete vybrat z celkem 19 různých bojovníků a čeká na vás přes 50 úrovní.

unnamed_result

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

logo-app Fist Puncher Team2Bit 297,02 Kč ANDROID

 

Empires and Allies

Pokud máte rádi strategické hry, kde rozhodujete, jak velká je vaše armáda, pak je hra Empires and Allies právě pro vás. Ve hře na vás čeká spousty strategických rozhodnutí a vytváření aliančních smluv, abyste se dokázali bránit nepříteli. Úkolem celé hry je modernizovat a zvětšovat svou armádu. Mezi funkčními zbraněmi naleznete i takové, jako je atomová bomba, či další zbraně hromadného ničení. Strategie se odehrává online, takže si můžete zahrát i se svými přáteli.

unnamed_result

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

logo-app Empires and Allies Zynga Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat