Softwarová aktualizace fotoaparátu u HTC One (M9)

Softwarová aktualizace fotoaparátu u HTC One (M9)
2015-04-11T08:42:26+02:00
• 11. 4. 2015

Jak všichni určitě víte, tak obrovským problémem u telefonů od společnosti HTC je kvalita pořizovaných snímků. Tchajvanský výrobce poměrně často mění technologie, ale ani tak se nemůže rovnat s konkurencí. Výjimkou není ani nově představený HTC One M9, u kterého byl použit rovnou 20MPx BSI senzor od Toshiby. Bohužel snímky nedosahují na požadovanou kvalitu, což se odrazilo na zahraničních recenzích.

 HTC-One-M9-M8

Prezident amerického zastoupení společnosti HTC Jason Mackenzie na twitteru prohlásil, že dojde k softwarové aktualizaci fotoaparátů u HTC One M9 na území USA. K této aktualizaci by mělo dojít během následujícího týdne. Datum kdy se však dočkáme aktualizace na území České republiky, nebo alespoň v Evropě, je prozatím neznámé.

 jnjfn

Web Phandroid otestoval znovu fotoaparát a pořídil snímky před a po aktualizaci. Rozdíly jsou výrazné a můžeme mluvit o zlepšení. Sami posuďte na testovacích snímcích níže (vlevo – před, vpravo – po aktualizaci).

M9-Photo-Comparison-Sculpture-640x376 M9-Photo-Comparison-Houses-640x376 M9-Photo-Comparison-Flowers-640x376 M9-Photo-Comparison-Bull-Painting-640x376 M9-Photo-Comparison-Church-Doors-640x376 M9-Photo-Comparison-Basketball-640x376 M9-Photo-Comparison-City-Paper-640x376

Další ukázky v plném rozlišení najdete na webu Phandroid.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com, phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat