Podařená aplikace Steam v Material designu neoficiálně

Podařená aplikace Steam v Material designu [neoficiálně]
2015-04-30T09:00:16+02:00
• 30. 4. 2015

Službu Steam zná téměř každý hráč na světě. Tato společnost vydala na mobilní zařízení aplikaci již před nějakou dobou, ale její design zůstal stejný. Komunita lidí kolem Androidu samozřejmě nenechala nic jen tak.

Material-Steam-Konzept-Screenshots

Komunita na fóru XDA přišla s novou verzí aplikace Steam, která je vytvořena podle pravidel Material designu od společnosti Google. Nejedná se o oficiální úpravu, ale o bezpečnost nemusíte mít strach, protože jej již nějakou dobu používá mnoho zkušených uživatelů z XDA. Aplikaci byla jako první změněna ikona, která má nyní zaoblené rohy namísto hranatých. Byla přidána i boční vysouvací lišta umístěna na levé straně. Autoři z XDA nezapomněli ani na změnu vzhledu notifikací, jež jsou nyní taktéž líbivější. Většina funkcí v aplikaci je funkčních a mohu ji osobně doporučit. Vy si můžete vybrat ze dvou variant, buďto světlé v kombinaci bílé a modré, anebo tmavé, kde jsou barvy šedé a modré.

Steam-Materialized-V3-Screenshot4 Steam-Materialized-V3-Screenshot2

Screenshot_2015-03-11-18-22-16 screenshot_2 screemshot_1

Abyste mohli Steam používat v tomto designu, je nutné nejprve odinstalovat starou verzi a následně stáhnout aplikaci z tohoto threadu na fóru LINK.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat