UleFone Dare N1 kopíruje iPhone 6

UleFone Dare N1 kopíruje iPhone 6
2015-03-16T08:15:33+02:00
• 16. 3. 2015

Vybraní čínští výrobci jsou charakterističtí výrobou napodobenin úspěšných telefonů a společnost UlePhone není rozhodně žádnou světlou výjimkou. Tento výrobce se tentokrát postaral o povedenou kopii nejnovějšího iPhonu 6, který seženete pod názvem Dare N1. Při pohledu na samotnou konstrukci najdete hned několik společných prvků, a to například stejné domovské tlačítko nebo použitý materiál při výrobě.

ulefone-dare-n1

Hliníkovou šasi vpředu vyplňuje 5,5palcový displej s HD rozlišením, domovské tlačítko s integrovaným snímačem otisků prstů nebo senzor přední kamerky. Součástí hardwarové výbavy je osmijádrový procesor dodaný zřejmě MediaTekem a 2GB operační paměť RAM. V zadní části bude čekat 13megapixelový fotoaparát. Nicméně jedná se o prvotní specifikace, které budou postupem času dále odhalovány.

Softwarovou výbavu uzavře uživatelské rozhraní imitující prostředí z iOS. To vše pod záštitou systému Android. První zveřejněný snímek určený k marketingovým účelům zveřejnil přímo UlePhone, ale lze očekávat, že konečný produkt bude trochu odlišný od toho, co je momentálně k vidění. Jedinou jistotou je snaha o zachování nejvěrnější podoby iPhonu. S jakým konečným výsledkem přijde čínský výrobce, ukážou až následující týdny.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat