Samsung představil Xcover 3

Samsung představil Xcover 3
2015-03-12T13:30:17+02:00
• 12. 3. 2015

Zhruba před měsícem jsme vás informovali o úniku informací ohledně modelu Xcover 3 z dílny společnosti Samsung. A nyní byly tyto informace potvrzeny. Xcover 3 nabídne například tolik žádanou certifikaci IP67, které jsme se u nově představených top modelů nedočkali.

Novinka je poháněna 4jádrovým procesorem doplněným o 1,5 GB operační paměti. O jaký konkrétní typ procesoru se jedná, nevíme. Na internetu nicméně kolují informace, že by se mělo jednat o Snapdragon 400 nebo 410. Majitelé přístroje budou mít k dispozici 8GB interní úložiště s možností jeho rozšíření pomocí microSD karet. Na přední straně vyniká 4,5palcový displej s rozlišením 800 x 480.

Samsung-Xcover-3_1 Samsung-Xcover-3_3

Zadní strana přístroje byla osazena 5MPx kamerkou. Přední strana disponuje 2MPx fotoaparátem. Z dalších specifikací můžeme zmínit podporu NFC nebo LTE sítí (pásma 1,3,5,7,8,20). Celé této výbavě dodává energii baterie o kapacitě 2 200 mAh. Přístroj bude dodáván s operačním systémem Android ve verzi 4.4 Kitkat. Samozřejmě u přístroje nebude chybět nadstavba TouchWiz.

Samsung-Xcover-3_2

Mezi nejzajímavější funkce Xcover 3 patří bezesporu certifikace IP67. Přístroj tak zvládne bez obtíží potápění v hloubce až 30 metrů. Dále obdrželo zařízení certifikaci MIL-STD 810G. Jinými slovy, Xcover 3 zvládne bez potíží pád z výšky až 1,2 metrů. Je tedy poměrně zřejmé, na jaké zákazníky hodlá Samsung tímto přístrojem cílit. Pokud pracujete v náročném prostředí nebo často hrozí, že vám přístroj upadne, je Xcover 3 určený přímo pro vás.

O dostupnosti a cenách zatím informace nemáme, ale budeme vás o nich informovat.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat