Samsung Galaxy S6 má odnímatelný zadní kryt a vyměnitelnou baterii

Samsung Galaxy S6 má odnímatelný zadní kryt a vyměnitelnou baterii
2015-03-12T12:30:51+02:00
• 12. 3. 2015

Poprvé za celou éru řady Galaxy S udělala firma Samsung u novinky Galaxy S6 menší změnu. Za účelem tenkého a elegantního designu vytvořila unibody tělo, které povolilo použít nejen plast, ale exkluzivnější materiály. Bohužel tímto se ztratila možnost vyměňovat baterii, když byla vybitá za druhou či pokud byla nějak poškozená.

1

Nyní se ale dozvídáme, že v manuálu pro Galaxy S6 je část návodu s nadpisem – „Vyjmutí baterie (neodnímatelný typ)“. I když to může znít paradoxně, je to vlastně způsob, jak vyměnit vybitou baterii ve vašem Galaxy S6.

2

To ovšem zahrnuje oddělání skoro poloviny zadní strany telefonu, což je prý jednoduchá část. Dalším krokem je odmontování a vyjmutí obvodové desky, odpojení od akumulátoru, který pak vyměníte za nový. Není to už tak jednoduché, jako oddělat zadní plastový kryt a nasadit do telefonu novu baterii, ale je dobré vědět, že i zde je možnost, jak baterii vyměnit. Pokud by se vám tedy stala závada s baterií u tohoto zařízení, stačí zajít do nejbližší opravny, kde vám to poměrně rychle opraví.

3

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat