Street Art – ciferníky pro chytré hodinky od Googlu

Street Art – ciferníky pro chytré hodinky od Googlu
2015-03-12T11:40:02+02:00
• 12. 3. 2015

Čas běží a až nyní se zdá, že si Google vzpomněl na vytvoření vlastní aplikace pro chytré hodinky. Její název je Street Art a obsahuje nové vzhledy ciferníků pro hodinky všech možných tvarů a velikostí. Aplikace v sobě obsahuje tři hlavní funkce. Ty jsou řazeny dle potřeb zobrazení času či obrázku na pozadí.

gawart

V podstatě si vzhled ciferníku můžete rozdělit na tři „módy“ – nebo funkce, chcete li. Tyto módy jsou – analogové, digitální a minimalistické zobrazení. Prakticky se jedná o výchozí vzhled, díky němuž lze vše odlišit. Analogový vzhled zobrazí normální hodiny s ručičkami a určeným pozadím. Digitální režim, jenž můžete vidět na obrázku výše, hledí spíše na zobrazení pozadí než na samotný čas.

gawart3 gawart2

A pro ty, kteří chtějí mít analogové hodinky bez ručiček, je zde minimalistický režim. Ten zobrazí jen kolečka na kružnici, kde zobrazují aktuální čas. Pro kulaté hodinky se zdá být tento režim opravdu dobrý. Ovšem jsou zde i lepší zprávy. Na vzhledu ciferníků pro chytré hodinky pracovalo mnoho umělců, tudíž o možnost výběru není nouze.

Pokud jste vlastníky chytrých hodinek a zajímáte se o jejich vylepšení, oficiální aplikace Street Art je plně pro vás. Bohužel aplikace funguje jen na Androidu verze 4.3 a vyšší.

logo-app Streetartový ciferník hodinek Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat