Cenově dostupná power banka od firmy OnePlus

Cenově dostupná power banka od firmy OnePlus
2015-03-18T10:40:34+02:00
• 18. 3. 2015

I když na trhu najdeme již spoustu přenosných power bank, můžeme očekávat další od známé firmy OnePlus. Čínská firma pojmenovala svůj zatím nejnovější produkt velice jednoduše – OnePlus Power Bank. Tohle příslušenství má rozměry 142,8 × 72,6 × 16,2 mm, váží 220 g a stojí $ 14,99 (~480 Kč).

pb3_1

Abyste si mohli koupit tohle příslušenství, nebudete muset dostat žádnou pozvánku, a dokonce to vypadá, že si ji můžete objednat přímo z hlavní stránky firmy. OnePlus Power Bank vychází dnes, ale od firmy se tohle zařízení čekalo už delší dobu. Firma k tomuto prohlášení řekla: „Zpracování certifikace baterie (FCC, CE atd. ) je časově velmi náročné.“

pb2_2

Zařízení nabídne 10000mAh baterii, několik bezpečnostních prvků a dva USB porty – takže můžete nabíjet až dvě zařízení najednou. Je zřejmé, že můžete použít OnePlus Power Bank pro napájení různých chytrých telefonů, tabletů a dalších zařízení. Můžete si vybrat mezi černou a bílou variantou provedení. Power banka bude k dispozici také v Evropě, bohužel nevíme, jestli bude dostupná i u nás.

pb1_1

Příští měsíc by firma OnePlus měla vydat nové zařízení, které by nemělo být smartphone, tablet ani chytré hodinky. Co si myslíte, že čínská firma připraví. Těšíte se na to?

white-prev2_1

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat