Z Windows Phone Store byla odstraněna aplikace Vevo

Z Windows Phone Store byla odstraněna aplikace Vevo
2015-03-18T10:15:20+02:00
• 18. 3. 2015
1

Operační systém Windows Phone trochu trpí nedostatkem aplikací a uživatelé jsou rádi i za to málo, co mají. Absence důležitých aplikací ovšem není zdaleka takový problém, jako ztráta již publikovaných aplikací, které používaly tisíce lidí a jednoho dne už ve Store prostě nebyly dostupné.

To se poslední dobou stává častěji a poslední takto odstraněnou aplikací byla hudební služba Vevo, díky které lze přehrávat hudební videa. Ta byla přes víkend odstraněna ze Store a mezi některými uživateli to způsobilo rozruch. Nejprve se spekulovalo, že by aplikace mohla být ze Store stažena omylem a že se zase časem vrátí, toto ovšem následně popřelo oficiální vyjádření na stránce podpory Vevo.

„Aplikace Vevo pro Windows Phone byla permanentně odstraněna ze Store. Nicméně jsou zde stále dvě další možnosti, jak videa z Vevo sledovat, a to buď na stránce Vevo.com v mobilním prohlížeči, nebo v aplikace YouTube.

Aplikace pro počítače a tablety s Windows 8.1 je stále dostupná. Děkujeme, že používáte Vevo.“

Vevo_odstraneno_ze_store

Jak již bylo řečeno, toto není zdaleka první případ, kdy byla z Windows Phone Store stažena nějaká aplikace. V minulosti se jednalo především o různé hry, nedávno byla takto odstraněna aplikace TeamViewer, která ale nebyla odstraněna úmyslně a po několika dnech se vrátila.

Zdroj: windowscentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Michal Ezechiáš

18. 3. 2015, 12:14

Jestli se nechtějí zaměřit jen na jednu app, kterou následně upraví pro W10, tudíž se na telefony vrátí. Ale někoho asi zamrzí.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat