LG Watch Urbane LTE bez Androidu Wear

LG Watch Urbane LTE bez Androidu Wear
2015-02-26T07:43:37+02:00
• 26. 2. 2015

Nedávno LG představilo další chytré hodinky nesoucí název LG Watch Urban. Ty po stránce specifikací nijak zvláště nevybočují od předchozích modelů, ale co se týče zpracování, můžeme je zařadit mezi prémiová zařízení. Výrobce nezahálí a představuje značně upravenou verzi pod názvem LG Watch Urbane LTE. Mohli byste usoudit, že jedinou novinkou bude přidání konektivity LTE, ale změn je daleko více.

lg-watch-urbane-lte

Pravděpodobně se jedná o prodejní verzi modelu, který byl spatřen na veletrhu CES 2015 v Las Vegas. Již tehdy jsme měli k dispozici informace, že na hodinkách neběží Android Wear od Googlu. LG v oficiální tiskové zprávě uvádí, že LG Watch Urbane LTE jsou vybaveny proprietárním operačním systémem – LG Wearable Platform.

Ve specifikacích najdeme Snapdragon 400 doplněný o LTE modul, 1,3palcový P-OLED displej s rozlišením 320 x 320 pixelů, Wi-Fi (802.11 b, g, n), Bluetooth 4.0 LE a GPS. Aby výbava byla kompletní, najdeme zde také NFC, které je připraveno pro bezkontaktní placení.

41 11

Výčet novinek nekončí. LG Watch Urbane LTE splňují certifikaci IP67, tudíž je můžete vzít do náročnějších podmínek. Zajímavostí může být, že v hodinkách najdeme paměť RAM o velikosti 1 GB. Všechny předešlé modely s Android Wear mají jen 512 MB. Interní úložiště Watch Urba LTE dosahuje na velikost 4 GB a kapacita baterie je 700 mAh. Ačkoliv se jedná o vyšší hodnotu, než jsme byli doposud zvyklí, automaticky to neznamená, že déle vydrží. Musíme myslet na větší vybavenost, což se zajisté odrazí na spotřebě energie. Dále u hodinek najdeme reproduktor a mikrofon.

21

LG Watch Urbane LTE jsou kompatibilní s Androidem 4.4+. Samotná dostupnost hodinek není známa, stejně jako cena. Dá se předpokládat, že první budou k dostání na domácí půdě výrobce (Jižní Korea), později se dostanou do celého světa.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat