Google zakoupil společnost zabývající se rozšířenou realitou

Google zakoupil společnost zabývající se rozšířenou realitou
2015-02-11T10:45:16+02:00
• 11. 2. 2015

V posledních dnech jsme o Googlu mohli slyšet v souvislosti s nákupem služby pro zálohování fotografií a videí. Kdo by si myslel, že Googlu tento nákup postačí, tak se plete. Společnost Launchpad Toys dnes na svých internetových stránkách oznámila, že byla zakoupena právě tímto gigantem.

LaunchpadToys

Launchpad Toys je společnost, která se zabývá tvorbou aplikací s rozšířenou realitou. Ve svém portfoliu má doposud 3 aplikace, které mohou vyzkoušet majitelé zařízení s iOS. Aplikace jsou určené především dětem. Všechny jsou nově dostupné zdarma.

Výrobce ve svých aplikacích sází skutečně na jednoduchost a kreativitu. Jedna z aplikací využívá například přední fotoaparát chytrého zařízení. Pomocí něj se pak děti mohou přesunout a „vytvářet“ vlastní televizní pořady nebo různá představení. Podobně tomu je i u ostatních aplikací, které spočívají v možnosti malování figurek, které se následně promítnou i do samotného příběhu. Ostatně aplikace si můžete vyzkoušet sami.

logo-app TeleStory Developer Zdarma iOS

Google zatím vyjádření k tomuto nákupu neučinil. My budeme i nadále sledovat, co má společnost z Mountain View s Launchpad Toys v plánu.

Zdroje: thenextweb.com, launchpadtoys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat