Bellperre Touch – možný rival pro Vertu?

Bellperre Touch – možný rival pro Vertu?
2015-02-22T10:24:09+02:00
• 16. 2. 2015

Pokud jsou pro vás luxusní telefony od společnosti Vertu už poněkud stereotypní, za pozornost stojí novinka od nizozemského výrobce Bellperre, který oficiálně představil svůj první dotykový model s názvem Touch běžící na operačním systému Android. Telefon samozřejmě pořídíte za vysokou cenu, ale nejede o statisíce jako u jiných producentů. Přitom můžete mít poměrně dobře vybavené zařízení vyrobené ručně za použití luxusních materiálů.

Bellperre Touch (1)

Do vínku dostal 4,9palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů poháněný dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4 Plus o taktovací frekvenci 1,5 GHz, grafickým čipem Adreno 225 a 2GB operační pamětí RAM. Úložiště má v základu kapacitu 48 GB a další rozšíření obstarává slot na paměťovou microSD kartu. Při výrobě byla použita nerezová ocel, safírové sklo, kůže z amerického bizona nebo aligátora v široké paletě barev.

Zadní část zabírá 8megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda a baterie s kapacitou 2 100 mAh. Seznam specifikace dále počítá s přední 1,9MPx kamerkou, 50GB zdarma u Dropboxu, Androidem 4.0 KitKat, technologií NFC, podporou sítí 4. generace, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, funkce DLNA, OTG, MHL, GPS, A-GPS, GLONASS či všemi známými senzory. Prodejní cena začíná na 2 600 eurech (tj. cca 71 800 Kč bez DPH) při volbě bůvolí kůže a 3 000 eurech (tj. cca 82 846 Kč bez DPH) za krokodýlí variantu.

Bellperre Touch (2) Bellperre Touch

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat