Xolo Q700 Club – odolnost IP55 a duální reproduktor

Xolo Q700 Club – odolnost IP55 a duální reproduktor
2015-01-08T16:00:45+02:00
• 8. 1. 2015

Jeden z nejznámějších výrobců z Indie představil novinku do vlastní řady chytrých telefonů. Jedná se o model s označením Q700 Club od společnosti Xolo. Ten bude vynikat nejen zvýšenou odolnosti. Některé může potěšit bezplatná služba Hungama po dobu 3 měsíců, která například zahrnuje neomezené přehrávání hudby či stahování videí. Použité prvky výbavy jsou charakteristické pro střední třídu, čemuž také odpovídá prodejní cena na přijatelné hranici.

Xolo Q700 Club

Zařízení nabízí 4,5palcový IPS displej dosahující na FWVGA rozlišení, který doplňuje přední 0,3megapixelová kamerka. Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor MT6582M od MediaTeku s taktovací frekvencí 1,3 GHz, grafický čip Mali-400 MP2, 1GB operační paměť RAM a 8GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou až o 32 GB. Udávaná certifikace IP55 zaručuje částečnou ochranu před vniknutím prachu, odolnost proti stříkající vodě nebo potopením.

Zadní část obsazuje 5megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Softwarovou stránku obstarává systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat. Čelo zabírají dvojice reproduktorů, kterých si můžete všimnout na první pohled. Ostatní výbava zahrnuje funkci dual-SIM, podporu 3G, GPRS/EDGE, A-GPS, WiFi, Bluetooth. Kdy bude telefon oficiálně k dispozici, nebylo doposud upřesněno, ale prodejní cena by měla atakovat hranici 7 000 rupií (tj. cca 2 552 Kč bez daně).

Xolo Q700 Club (2)

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat