Prong PWR kryt vás zbaví problémů s energií u iPhonů

Prong PWR kryt vás zbaví problémů s energií u iPhonů
2015-01-03T09:25:04+02:00
• 3. 1. 2015

V březnu tohoto roku prohlásil CEO Blackberry, John Chen, o uživatelích iPhonů, že jsou tzv. „wallhuggers“ – ve volném překladu „objímači zdí“. Toto prohlášení souvisí s malou výdrží Apple smartphonů, které se zapnutým displejem nevydrží dlouho oproti ostatním smartphonům, a tak stále musí být u zásuvky ve zdi. Další narážku na tento nedostatek vydal Samsung svou reklamou s názvem „Don’t be a wallhugger.“, ve které ukazuje na výhodu stávající vlajkové lodi – Samsungu Galaxy S5. Ovšem nyní se můžou uživatelé starších verzí iPhonů těšit na nově vydaný PWR kryt, který v sobě neskrývá pouze baterii.

 The-PWR-case-can-end-your-Wallhugging-days The-PWR-case-can-end-your-Wallhugging-days (1)

Prong PWR kryt se dá koupit ve dvou verzích, které se liší ve velikosti baterie. Levnější model nabízí 1500mAh baterii, která dokáže váš telefon nabít na 80 %, stojí $ 99,95 (v přepočtu zhruba 2250 Kč). Pokud si připlatíte dalších $ 20, získáte kryt s 1900mAh baterií, která dokáže váš iPhone nabít úplně celý. Tyto kryty jsou designovány pro iPhone 4/iPhone 4S a iPhone 5/iPhone 5S.

Jak už podle obrázku jde vidět, v těle krytu se schovává samotná nabíječka krytu. Kolíky zásuvky se šikovně schovají a nepřekáží při dalším používání telefonu s nasazeným krytem. Jak můžete vidět, jedná se však o americkou zástrčku a snad je jen otázkou času, kdy se kryt začne vyrábět i pro naše zástrčky. Kryt je nabízen ve čtyřech barevných provedeních – černý, bílý, šedomodrý a bílorůžový. Kryt se nabíjí samotně ze zásuvky a pětice bílých LED indikuje stav nabití krytu. Dobíjení iPhonu začne až po stisknutí tlačítka „nabíjet“, které se nachází mezi kolíky na zadní straně. Tento kryt je skvělý hlavně pro cestovatele či lidi, kteří se nemají moc času zastavit. Snad se ho brzy dočkáme i v našich končinách.

 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat