Garmin představil trojici chytrých hodinek

Garmin představil trojici chytrých hodinek
2015-01-06T09:55:23+02:00
• 6. 1. 2015

Společnost Garmin proslula především svou kvalitní navigací. S růstem obliby chytrých hodinek se však zaměřila i na tento trh. Nyní nám tato společnost představila hned trojici chytrých hodinek, které by měly zaujmout především sportovní nadšence.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nejlevnějším modelem jsou Garmin Vivoactive, které disponují čtvercovým barevným displejem. Hodinky zvládají běžné funkce jako ostatní chytré hodinky. Těšit se můžete na notifikace ohledně emailů, textových zpráv, zmeškaných voláních apod. Výhodou je však zabudovaný GPS modul, který využijete především při sportovních aktivitách. Zajímavá může být také výdrž na jedno nabití. Garmin u tohoto typu hodinek slibuje výdrž až 3 týdny. Se zapnutou GPS by hodinky měly vydržet až 10 hodin. To vše pak dostanete za cenu 250 dolarů (5 807 Kč) nebo 300 dolarů (6 969 Kč) s monitorem srdečního tepu.

vivoactive

Druhé hodinky nesou název Garmin Fenix 3. Tyto hodinky jsou určené ještě náročnějším uživatelům. Nabízí například barometr, výškoměr nebo kompas. Například pro cestování do hor by tento model mohl být velmi užitečný. Samozřejmě nechybí ani samotná podpora notifikací, stejně, jako tomu je u Vivovactive. Garmin Fenix 3 oproti tomu navíc nabízí safírovou ochranu displeje, což by mělo zmenšit riziko poškrábání. Výdrž hodinek této řady by měla dosahovat 6 týdnů. Cena hodinek verze Fenix 3 startuje na 500 dolarech (11 615 Kč).

fe-nix-3-silver-1-1

Posledním z představených modelů chytrých hodinek jsou Epix. Ty vycházejí z řady Fenix 3, v útrobách však mají navíc ještě předinstalované mapy. Stejně jako předchozí varianta disponují barometrem, kompasem a výškoměrem. Hodinky svou výbavou lákají spíše skutečné profesionály. O tom svědčí kromě přítomnosti samotné GPS také GLONASS, který nabízí mnohem přesnější zaměření uživatele. Ani u této řady nechybí možnost propojení s vaším chytrým telefonem. Garmin slibuje, že by hodinky řady Epix měly být schopné vydržet až 16 týdnů. K dostání bude řada Epix za cenu 550 dolarů (12 776 Kč).

 

 

fe-nix-3-lifestyle-3-1fe-nix-3-sapphire-2-1

Garmin cílí především na sportovní nadšence. Nově představené chytré hodinky této společnosti mohou zaujmout také běžné uživatele. A to třeba vyšší výdrží na jedno nabití. Se všemi třemi typy hodinek se navíc mohou uživatelé potápět do hloubky až 50 metrů.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat