Xolo Opus 3 – zaměřeno na selfie

Xolo Opus 3 – zaměřeno na selfie
2014-12-04T13:45:55+02:00
• 4. 12. 2014

Indická společnost Xolo v nejbližších dnech vypustí do oficiálního prodeje model Opus 3, který je určen pro milovníky tzv. selfie snímků. Z toho jasně vyplývá, že přední kamerka bude mít kvalitnější senzor na pořizování portrétů ve znatelně větší kvalitě. První informace jsou zveřejněny zatím jen v krátké tiskové zprávě na stránkách výrobce, ale seznam specifikací dává jasnou představu o chystaném telefonu.

xolo_opus_3_press

Xolo Opus 3 bude vpředu zabírat 5palcový IPS displej dosahující na HD rozlišení, zmiňovaná kamerka s 5 megapixely a překvapivě také přisvětlovací LED dioda. Výkonností stránku obstará čtyřjádrový procesor MT6582M od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM po boku 8GB úložiště. To zajisté rozšíříte paměťovou microSD kartou. Celkovou výdrž dostala na starost baterie s kapacitou 2 500 mAh.

Záznamy zachytíte 8megapixelovým fotoaparátem s duální LED diodou. O dodání senzoru se tentokrát postarala společnost Sony, takže vycházející snímky nemusí být k zahození. Zbývající seznam specifikací zahrnuje funkci dual-SIM, HSPA+, WiFi, FM rádio nebo Bluetooth 4.0. Operační systém zastupuje Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat. Prodejní cena byla stanovena na 8 499 rupií, což při přepočtu vychází na 3 041 Kč bez daně.

Zdroj: xolo.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat