Symphony Roar A50 rozšiřuje řadu Android One

Symphony Roar A50 rozšiřuje řadu Android One
2014-12-30T15:20:47+02:00
• 30. 12. 2014

Platformu Android One v současné době zastupuje pouze pár referenčních zařízení od výrobců Karbon, Micromax a Spice. Dalším zástupcem se stává společnost Symphony Mobile, která přichází s novým modelem Roar A50. Při srovnání s ostatními telefony má sice minimální rozdíly, ale specifikace jsou stále plně dostačující pro uživatele na rozvíjejících se trzích. Přitom Google nedávno rozšířil jejich dostupnost, takže kromě Indie je také pořídíte v Bangladéši, Nepálu nebo na Srí Lance.

Symphony roar A50

Novinka po stránce výbavy nenabízí nic jiného než to, co jste se mohli dočíst u předchozích modelů. Přední část zabírá 4,5palcový IPS displej s rozlišením 854 x 480 pixelů a 2megapixelová kamerka. Uvnitř čeká čtyřjádrový procesor MT6582 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz nebo 1GB operační paměť RAM. Snímky pořídíte 5megapixelovým fotoaparátem doplněným o přisvětlovací LED diodu. Mezi specifikacemi nechybí FM rádio či podpora funkce dual-SIM.

Oproti své konkurenci dostal dvojnásobně větší úložiště (8 GB) a o něco lepší baterii s kapacitou 1 780 mAh. Prodej prozatím probíhá přes webové stránky výrobce, kde prodejní cena v přepočtu vychází na lákavých 2 406 Kč bez DPH. Celá záležitost není ještě oficiální, tudíž musíme dále vyčkávat, zda tento telefon bude vůbec dostupný pro uživatele alespoň v Evropě. Například Karbonn Sparkle V s Android One zakoupíte i přes britský Amazon.

Zdroj: symphony-mobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat