Microsoft koupil startup Acompli

Microsoft koupil startup Acompli
2014-12-02T07:05:35+02:00
• 2. 12. 2014

Microsoft v poslední době prochází řadou změn. Poté, co vydal aplikaci Office pro iPhone a iPad, se zaměřil také na vydání stejné aplikace pro zařízení s operačním systémem Android. Nyní se tato společnost rozhodla koupit startup Acompli.

microsoft_acompli

Celková částka tohoto nákupu by měla přesáhnout hodnotu 200 milionů dolarů. Mnozí z vás jistě o Acompli slyšeli. Vývojáři této společnosti vydali aplikaci pro iOS a Android, která má zjednodušit uživatelům práci s emaily. Aplikace nabízí mimo jiné kompletní propojení emailu s vaším kalendářem. Mezi první podporované služby této aplikace patřily Microsoft Exchange a Office 365. V současnosti je podpora služeb mnohem větší. Využít aplikaci Acompli mohou také uživatelé Google Apps, Gmailu, iCloudu nebo Yahoo.

devices

Zástupci Microsoftu vyjádřili nadšení, že mohou pokračovat v práci na úspěšné aplikaci. Vývojáři z Acompli budou začleněni do týmu, který se podílí na vývoji Outlooku. Cílem by dle vyjádření mělo být vytvoření aplikace, která bude podporovat různé emailové služby. Pozitivní zprávou je také to, že by tato aplikace měla být dostupná na různých operačních systémech.

Microsoft tak pokračuje ve změně politiky. Zatímco v minulosti jsme si mohli všimnout například napjatých vztahů mezi ním a Googlem, v současnosti se snaží uspokojit i uživatele konkurenčních systémů.

logo-app Acompli Email & Calendar Acompli Zdarma ANDROID

Zdroje: blogs.microsoft.com, acompli.com, thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat