Honor T1 je nový tablet od Huawei

Honor T1 je nový tablet od Huawei
2014-12-17T07:40:35+02:00
• 17. 12. 2014

Produktová řada Honor se rozšiřuje o jeden nový přírůstek, a to tentokrát v podobě tabletu. Právě dnes společnost Huawei v Indii oficiálně představila novinku s názvem Honor T, která následně bude také dostupná v Evropě za přijatelnou cenu ještě do konce tohoto roku. Výbavu charakteristickou pro střední třídu ukrývá jednolitá konstrukce vyrobena z hliníku, takže nepůsobí zrovna laciným dojmem.

Huawei-Honor-T1 (2)

Model zabírá 8palcový displej s HD rozlišením, kterému přitakává čtyřjádrový procesor Snapdragon 200 taktovaný na frekvenci 1,2 GHz a 1GB operační paměť RAM. Uživatelé budou mít k dispozici 8GB úložiště s podporou paměťových microSD karet. Podle čínského výrobce by měla baterie s kapacitou 4 800 mAh vydržet až 20 dní v pohotovostním režimu nebo 40 hodin provozu díky ultraúsporném režimu.

Rozměry dosahují na hodnoty 210,6 x 127,7 x 7,9 mm a hmotnost se zastavila na 130 gramech. V zadní části samozřejmě nechybí 5megapixelový fotoaparát. Tablet pohání systém Android jen ve starší verzi 4.3 Jelly Bean. Seznam uzavírá podpora 3G připojení s možností hlasového volání nebo přední 0,3megapixelová kamerka. V prodeji bude Huawei Honor T k mání za cenu 130 eur (tj. cca 3 585 Kč bez daně).

Huawei-Honor-T1 Huawei-Honor-T1 (1)

Nepřehlédněte: Honor 6 Plus představen

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat