Gionee W900 – véčko se dvěma Full HD displeji

Gionee W900 – véčko se dvěma Full HD displeji
2014-12-01T08:45:45+02:00
• 1. 12. 2014

Po nejtenčích telefonech na trhu se společnost Gionee rozhodla oprášit véčkovou konstrukci, kterou pravděpodobně již brzy představí u svého připravovaného modelu s kódovým označením W900. Ten byl zveřejněn ve známé certifikační databázi TENAA, kde jej opět najdete v mnoha pohledech včetně nejdůležitějších specifikací. Zda půjde o konečnou podobu či výbavu, prozradí čínský výrobce až v následujících týdnech.

Gionee W900

Gionee W900 dostane dva 4palcové displeje, které dosahují na Full HD rozlišení. Hodnota hustoty pixelů se zastaví na čísle 550. Tloušťka nebude tentokrát nijak oslnivá, protože té je přisuzováno 14,8 mm. Hmotnost lze očekávat 172 gramů. V hardwarové části se ukáže čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 1,5 GHz, operační paměť RAM o velikosti 2 GB nebo 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Zadní část zabere 13megapixelový fotoaparát a baterie s kapacitou 2 050 mAh.

Oblíbené selfie snímky pořídíte přední 5megapixelovou kamerkou. Za pozornost ještě stojí podpora sítí 4. generace. Softwarovou stránku obstará systém Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat. V současné době není upřesněno žádné datum oficiálního představení, takže si na něj počkáme nějakou dobu. Nicméně na celosvětovou dostupnost této novinky můžeme téměř s jistotou zapomenout.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat