AirDroid 3 – nová Windows a OS X aplikace aktualizováno

AirDroid 3 – nová Windows a OS X aplikace [aktualizováno]
2014-12-04T17:25:58+02:00
• 1. 12. 2014

AirDroid je jedním z nepostradatelných nástrojů, které byste na své zařízení měli instalovat v prvé řadě. Naštěstí pro uživatele se vývojáři snaží vše zlepšovat a v tom pokroku je to opravdu vidět. Pro ty, kteří nejsou plně obeznámeni s touto aplikací, ji přiblížím. AirDroid je projekt, který je rozdělený na dvě části. Ta mobilní, která sice obsahuje mnoho věcí a není tou hlavní, a druhá, již momentálně můžete vidět v prohlížeči a všemožně si s ní hrát. Prakticky vám to dovoluje skrze prohlížeč spravovat svoje zařízení.

airdroid-dt

Ovšem verze 3, která je nyní v Betě, nám ukazuje dost velký pokrok. Nyní už máme k dispozici aplikaci pro operační systémy Windows a OS X, což znamená konec spoléhání se na prohlížeč. Jelikož je vše zatím v Betě, nalezneme zde pouze základ celé funkčnosti. Avšak nemějte strach, všechny obsažené funkce jsou zároveň těmi majoritními. Konkrétně se jedná o přenosy souborů (bohužel ne ze) zařízení Android, správu textových zpráv, zobrazení protokolu hovorů či kontaktů nebo vašich oznámení, z nichž některé vyžadují zvláštní oprávnění na vašem přístroji. Dále je zde vmísena možnost natáčet plochu zařízení, ovšem s nízkým bit ratem nebo pořídit snímek obrazovky, k čemuž potřebujete oprávnění roota. Jak aplikace vypadá a co vše zatím obsahuje, můžete vidět na obrázku výše.

Nyní k aplikaci pro vaše mobilní zařízení. I zde se dočkáme změn a první je vidět hned na první pohled. Kompletní redesign aplikace je opravdu dobrý a přehledný. Zatím i zde jsme omezeni funkčností, ale přeci to ještě není plná verze.

ad-dt1 ad-dt2 ad-dt3

Pokud byste chtěli zkusit už Beta verzi, nemusíte zbytečně prohledávat internet nebo Google+ komunity, vývojáři umístili vše potřebné na web, ze kterého lze vše stáhnout zdarma. Jelikož je aplikaci zdarma, musí mít svá omezení. Tím je počet spravovaných zařízení a neomezený přenos dat. Avšak to v podstatě můžete hodit za hlavu, jelikož stačí zaplatit měsíční poplatek 2 $ (44 Kč) a vše je vám zpřístupněno.

Aktualizováno: Nová verze je již dostupná v Obchodě Play.

logo-app AirDroid - Android v počítači SAND STUDIO Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat