Evolveo přináší StrongPhone D2 ve verzi Mini

Evolveo přináší StrongPhone D2 ve verzi Mini
2014-12-23T16:40:10+02:00
• 23. 12. 2014

Trend zmenšených modelů s přívlastkem Mini zavádí do portfolia také společnost Evolveo, a to překvapivě u jednoho z odolných telefonů. Doposud jsme byli zvyklí, že u většiny výrobců vycházela varianta Mini z klíčového modelu. Tentokrát se dočkal StrongPhone D2, u něhož byla pouze zmenšena úhlopříčka displeje o půl palce. Ostatní výbava se zdá být nedotčena včetně všech ochranných prvků.

StrongPhonu D2 Mini

StrongPhone D2 Mini má 3,5palcový IPS displej s rozlišením 480 x 800 pixelů a ten je chráněný sklem Gorilla Glass. Výkon zajišťuje dvoujádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz společně s 512MB operační pamětí RAM. Úložiště pojme 4 GB uživatelských dat, přičemž slot na pamětové microSD karty podporuje velikost až 32 GB. Celkové rozměry konstrukce jsou 132 x 70 x 22 mm při váze 207 gramů. V zadní části najdete 5megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou nebo 3 600mAh baterii.

Díky certifikaci IP67 je možné například telefon ponořovat do hloubky 1 metru po dobu 30 minut. Vyztužený vnitřní rám doplňuje pogumovaný povrch po stranách. Po stránce softwaru jej pohání systém Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat. Ze zbývajícího seznamu se hodí zmínit přední VGA kamerka, funkce dual-SIM, GPS, A-GPS, GPS EPO, WiFi, Bluetooth 4.0 či FM rádio. Doporučená prodejní cena byla stanovena na 4 479 Kč včetně DPH.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat