Ovládejte bezpilotní letoun a zničte nepřátele

Ovládejte bezpilotní letoun a zničte nepřátele
2014-11-27T09:45:47+02:00
• 27. 11. 2014

Z médií neustále slýcháme o bezpilotních letadlech, která jsou v této době populární, čehož využili i vývojáři hry Drone : Shadow Strike.

unnamed_result

V této hře se stanete velitelem bezpilotního letadla, které ovládáte na dálku. Cílem hry je zneškodnit nepřátele, kterých je ve většině kol dost, tudíž se nemusíte bát, že byste museli nepřítele zdlouhavě hledat. Úkoly v misích jsou různé, občas někomu budete muset pomáhat s obranou, jindy půjde o obsazení nebo úplně zničení nepřítele. Zbraně, které můžete použít, mají různou účinnost, rychlost dostřelu a rychlost nabíjení dalších nábojů/raket. Celkem na vás čeká 24 misí, přičemž jsou inspirovány skutečnými událostmi. Během hraní můžete využívat různá vylepšení a dodávat svým zbraním větší sílu atd., dokonce můžete využít i atomovou bombu. Hra dále obsahuje 280 výzev a 70 odznaků, které získáte postupně hraním. Vývojáři slibují přidání dalšího obsahu včetně nových misí pro kampaň.

unnamed (5)_result unnamed (4)_result unnamed (3)_result

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

logo-app Drone : Shadow Strike Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited Zdarma ANDROID logo-app Drone : Shadow Strike Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat