Micromax Canvas 5 – další telefon s CyanogenMod?

Micromax Canvas 5 – další telefon s CyanogenMod?
2014-11-04T09:50:22+02:00
• 4. 11. 2014
1

CyanogenMod už má za sebou pár kontraktů na dodávání svého Androidu pro pár telefonů, například se společností Oppo nebo OnePlus. Nyní na světlo světa vyplouvají řeči o další spolupráci s největší indickou OEM společností, Micromax. Společně mají prý uvést na trh další mobilní telefon, jak jinak než poháněný CyanogenModem.

Nejnovější informace hovoří o novém nadupaném mobilním zařízení, které by se mělo řadit do střední třídy. Název článku již prozrazuje jeho jméno. Ovšem také značí velikost displeje, která bude činit 5″. Dalších specifikací je jen pomálu, telefon má uvádět v provoz octa-core MediaTek procesor, dále má obsahovat 2GB RAM, 16GB vnitřní paměť, slot na microSD a impozantní 18MPx fotoaparát.

Operační systém je zřejmý a bude ve verzi Android 4.4.4 KitKat. Bohužel další detaily nejsou známé, a tak si budeme muset ještě počkat, zda se hardwarová bude držet na vysoké úrovni. Poslední tajemstvím je cena, ale ta by neměla přesáhnout 360$ (~ 8000 Kč).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Petr Štětka (ŠTĚTY)

4. 11. 2014, 17:05

Mediatek a CM? To by mě zajímalo jak to dopadne. Doufám že úspěšně.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat