Smartphony Lenovo přináší vysoký výkon a pokročilé funkce

Smartphony Lenovo přináší vysoký výkon a pokročilé funkce
2014-11-04T13:30:10+02:00
• 4. 11. 2014
3

Smartphony Lenovo se vydávají cestou vysokého výkonu a užitečných aplikací, které usnadňují život svým uživatelům. Zároveň jsou všechny modely tvořeny ve stylovém designu. Aktuální nabídka smartphonů Lenovo zahrnuje například Lenovo S850, Lenovo S860, který se pyšní až třídenní výdrží baterie, nebo prémiový model Lenovo VIBE Z2 Pro.

Smarphony Lenovo se dokáží přizpůsobit všem potřebám svých uživatelů a jejich pokročilé funkce zajišťují především snadné použití a ovládání. Zároveň všechny přichází s podporou dvou SIM karet, takže uživatelé mohou využívat osobní i pracovní telefon v jednom.

Řada S – stylové smartphony nabité funkcemi

Oba modely z této řady – Lenovo S850 a Lenovo S860 nabízí vysoký výkon spolu s dlouhou výdrží baterie a elegantním provedením.

S850_Red_Hero_01 S860_Hero_01

Lenovo S850 je ideální volbou pro uživatele, kteří chtějí být neustále v kontaktu se svým okolím a sdílet zážitky se svými přáteli. Smartphone je vybaven čtyřjádrovým procesorem na frekvenci 1,3 GHz, který zajišťuje vyšší výkon operačního systému Android 4.4 KitKat a minimalizuje jakékoli prodlevy či zpožďování při hraní her nebo sledování HD videa. Navíc s 5palcovým HD IPS displejem se širokými pozorovacími úhly bude vše vypadat lépe a působivěji. Pro zachycení nezapomenutelných okamžiků ve dne i v noci jsou k dispozici dva fotoaparáty – přední s rozlišením 5Mpx a zadní s rozlišením 13 MPx, automatickým ostřením a bleskem.

Chytrý telefon Lenovo S860 udrží díky své extrémní až 3denní výdrži baterie krok i s těmi nejnáročnějšími uživateli. Navíc 5,3palcový HD IPS displej s širokými pozorovacími úhly umožní uživatelům více vidět a zvládnout více. Pod odolným kovovým pláštěm se ukrývá čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,3 GHz a operační systém Android 4.4 KitKat. Ten přináší tomuto smartphonu optimalizované využití operační paměti a vyšší citlivost a přesnost dotykového displeje. Plynulou práci s telefonem zajišťuje také operační paměť o velikosti 2 GB.

Lenovo VIBE Z2 Pro – kreativita bez omezení na profesionálním smartphonu

VIBE03

Smartphone Lenovo VIBE Z2 Pro doslova probouzí uměleckou stránku v každém uživateli. Pochlubit se může především 16Mpx fotoaparátem s optickou stabilizací obrazu, senzorem se zvýšenou světelnou citlivostí a profesionálním fotografickým režimem. Špičkové fotografie lze pořídit za každé situace. Model VIBE Z2 Pro je vybaven 6palcovým Quad HD displejem s výjimečně vysokým rozlišením, které poskytne ostrý a detailní obraz při práci. Díky procesoru Qualcomm Snapdragon 801 s frekvencí 2,5 GHz, operačním systémem Android 4.4 KitKat a 3 GB operační paměti se Lenovo VIBE Z2 Pro vypořádá s jakoukoliv úlohou.

VIBE02

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

nic podobneho v 6″ bohuzel neni. Novy Nexus 6 v nedohlednu ale taky bez SD. velikost a tenky ramecek je super. mel jsem z neho strach ale klidne bych snesl vetsi telefon s tenkym rameckem. Je stejne velky jak Note 2

Lenovo Vibe Z2 pro je dobry stroj.uz se snim nejakou chvili hraji.ale ab ho clovek vyuzil naplno bylo by potreba root a recovery a CyanohenMod bohuzel zatim neni. SD karta je skoda ale to dneska hodne vyrobcu uz neoznuje.a kdyz jo stejne se neda na SD kartu nic instalovat. Zablokovano primo Kitkatem nebo novy L

az Lenovo VIBE Z2 Pro bude podporovat micro SD karty, budem ho povazovat za konkurenta vlajkovych lodi. S 32GB internou pametou je to o nicom…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat