Galerie pro Android v Material designu – Piktures

Galerie pro Android v Material designu – Piktures
2014-11-01T10:35:22+02:00
• 1. 11. 2014
2

S příchodem nové verze Androidu jsme se dočkali i zajímavého redesignu ve stylu Material design. I přesto, že nová verze Androidu prozatím nebyla vydána, vývojáři začali vyvíjet aplikace s tímto vzhledem, jednou z nich je taktéž Piktures.

unnamed_result

S aplikací Piktures se vám bude zdát galerie v Androidu velmi hezkou. Piktures dodržuje zásady Material designu, přičemž si autoři dali záležet i na rychlosti a funkčnosti. Aplikace je velmi svižná, od začátku používání si ji oblíbíte. V menu si můžete vybrat různé možnosti zobrazení, přičemž se mi líbí i grafická úprava při náhledu na fotografie podle kalendáře, podle toho, ve který den byly vyfoceny, po kliknutí se zobrazí pouze daný den atd. V aplikaci nalezneme i různé filtry pro rychlejší nalezení hledané fotky a videa.

 unnamed (6)_result unnamed (5)_result unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Piktures je ke stažení pro Android zcela zdarma a navíc neobsahuje žádné další in-app platby (pouze pokud chcete autorovi poslat přípsěvek).

logo-app Piktures DIUNE Zdarma ANDROID

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Jako uživatel vestavěné galerie musím zatleskat, konečně pěkný design ikony aplikace, protože ta ikona z JB a KK je odporná. Takže jsem si tam v launcheru dal jinou

Vzhled skvělý, funkce průměrné, zůstávám u QuickPic.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat