Alcatel uvolňuje OneTouch Pop 8S na český trh

Alcatel uvolňuje OneTouch Pop 8S na český trh
2014-11-17T10:25:11+02:00
• 17. 11. 2014

Pop 8S se stal novým přírůstkem do rodiny chytrých zařízení s přívlastkem OneTouch. Společnost TCL, která mimochodem vlastní značku Alcatel, uvedla na český trh další novinku, tentokrát v podobě tabletu. Ten po stránce výbavy zapadne do střední třídy a hlavním důvodem k jeho pořízení může být podpora sítí 4. generace. Toho samozřejmě využili čeští mobilní operátoři a nabízejí jej v aktuální nabídce.

POP 8S_White_front angled right

Tablet nabízí 8palcový IPS displej s WXGA rozlišením (1 280 x 800 pixelů). Hardwarovou část zastupuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM a 8GB úložiště rozšířitelné o paměťové microSD karty až do výše 64 GB. Konstrukce v bílém provedení má rozměry 209 x 123 x 7,99 mm při hmotnosti 325 gramů. V čele nechybí 2megapixelová selfie kamerka.

Zadní část zabírá 5megapixelový fotoaparát, kde ovšem chybí přisvětlovací LED dioda. Celkovou výdrž dostala na starost baterie s kapacitou 4 060 mAh. Ze zbývajících specifikací si zaslouží zmínku technologie Bluetooth 4.0, WiFi, LTE, GPS nebo infraport. Uživatele bude doprovázet předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Doporučená prodejní cena začíná na hranici 5 290 Kč včetně DPH.

POP 8S_White_front_detail POP 8S - White - back angled right

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat