Lenovo Sisley – začátek nového sporu s Applem?

Lenovo Sisley – začátek nového sporu s Applem?
2014-10-18T17:15:17+02:00
• 18. 10. 2014
2

Jestliže se potvrdí nové spekulace týkající se chystaného modelu od společnosti Lenovo, na obzoru zřejmě budeme mít soudní spor, do kterého jako první vkročí kalifornský Apple. Čínský výrobce totiž v současné době pravděpodobně dokončuje práce na velmi zdařilé kopii nejnovějšího iPhonu 6 pod názvem Sisley. K tomu navíc čínská certifikační databáze TENAA odhaluje první možné specifikace telefonu.

Lenovo Sisley

Telefon dosahuje na rozměry 146 x 71,7 mm, přičemž tloušťka 6,9 mm je identická s novým iPhonem. V podstatě tedy jde jen o vyšší a širší variantu. Hmotnost se zastavila na 130 gramech. Přední panel vyplňuje 5palcový AMOLED displej s HD rozlišením. Hardwarovou stránku zastupuje čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM s 16GB úložištěm rozšiřitelným o paměťové microSD karty.

Lenovo Sisley (1) Lenovo Sisley (4) Lenovo Sisley (2) Lenovo Sisley (3)

Konstrukci dále zabírá 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a přední 8megapixelový senzor na tolik oblíbené selfie snímky. Stránku softwaru by měl obstarávat předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4.4 KitKat. Nakonec podle množství dostupných informací můžeme počítat s oficiálním představením někdy během několika následujících týdnů.

Lenovo Sisley (5) Lenovo Sisley (6) Lenovo Sisley (7) Lenovo Sisley (8)

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

No jestli to má být kopie, tak by měl jít i ohnout!

Vypadá to jako kdyby vzali iPhone 6, místo home buttonu dali senzorická tlačítka Androidu, a přes jablko napsali Lenovo…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat