Dotekománie doporučuje #64 – Potential

Dotekománie doporučuje #64 – Potential
2014-10-18T12:33:47+02:00
• 18. 10. 2014
2

Slabost dnešních zařízení tkví hlavně ve výdrži baterie. Často se může stávat, že zapomenete zařízení nabít přes noc a ráno je již pozdě. S tímto problémem by vám mohla pomoci aplikace, která hlídá baterii za vás.

unnamed_result

Potential je aplikace, se kterou budete mít o své baterii přehled i bez daného zařízení. Ptáte se jak? Velmi jednoduše. Potential umožňuje zobrazení stavu vaší baterie na ostatních zařízeních s Androidem a Windows (PC). Jestliže máte např. 3 zařízení a do všech nainstalujete Potential, tak vám bude následně stačit otevřít aplikaci a přihlásit se, poté uvidíte přehlednou tabulku s oddělenými zařízeními s aktuálním stavem baterie.

unnamed (4)_result

Aplikace funguje a komunikuje přes internet, což je nutné pro synchronizaci aktuálních informací. Potential není pouze o zobrazování stavu baterie, aplikace dokáže zobrazit upozornění na nízký stav baterie, což se hodí, aby nedocházelo k situacím, že zařízení zapomenete připojit k nabíječce. Další funkce, kterou aplikace zvládá, je možnost dálkově vypnout datové připojení Wi-Fi a taktéž Bluetooth.

 unnamed (6)_result unnamed (5)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Aplikace Potential je prozatím v BETA fázi. Tato skutečnost však nic neznamená a aplikace funguje velmi dobře (testováno na LG G2). Sami autoři uvádějí, že se do aplikace chystají přidat několik funkcí navíc, konkrétně se jedná o tyto:

  • Podpora Android Wear
  • Možnost přidání widgetu na plochu
  • Vytvoření nativní aplikace pro MAC a Linux
logo-app Potential Beta Paranoid-Gems Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Lucie Budínová

VIP 18. 10. 2014, 13:04

Mám dotaz. Lidi kteří mají Win7 na Notebooku či PC si to jako mají stáhnout kde? Když kliknu na aplikaci na Android tak do mobilu si to sice nainstaluji, ale pak mají odkaz jen pro Win8 a Win8.1.

Jan Trejbal

19. 10. 2014, 2:46

Obávám se, že nikde. Z designu app je patrné, že jde o Metro aplikaci, ta na W7 nepoběží…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat