Huawei uvedl nový Honor 6 v edici Extreme

Huawei uvedl nový Honor 6 v edici Extreme
2014-10-18T11:10:01+02:00
• 18. 10. 2014

V souvislosti s uvedením nové čipové sady Kirin 928 se společnost Huawei rozhodla také představit vylepšený model Honor 6, který byl v původní podobě odhalen teprve v druhé polovině června. Novinka se tentokrát dočkala přívlastku Extreme Edition, což jednoznačně vypovídá o tom, že telefon nabídne větší hardwarový výkon. I když po stránce vzhledu nedochází na žádné razantní změny, případné majitele může uvnitř prodejního balení potěšit řada doplňků a příslušenství.

huawei-honor-6-extreme-02

Čínský výrobce jej vybavil 5palcovým displejem s Full HD rozlišením, kterému dodává výkon osmijádrový procesor Kirin 928 taktovaný na frekvenci 2 GHz po boku grafického čipu Mali T628 MP4 a 3GB operační paměti RAM. Základní úložiště pojme 32 GB dat. Samozřejmostí je podpora paměťových karet, a to až do maximální výše 128 GB. Dále zatímco přední panel dále zabírá 5megapixelový senzor fotoaparátu, nerozebíratelnou zadní část okupuje 13megapixelový senzor fotoaparátu.

huawei-honor-6-extreme-04 huawei-honor-6-extreme-03huawei-honor-6-extreme-01

Celkovou výdrž zajišťuje baterie s kapacitou 3 100 mAh. Softwarovou část obstarává systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Ze zbývající výbavy stojí například za zmínku podpora funkce LTE-A 6. kategorie. Extrémní edice si zasloužila doslova bohatou výbavu. Prodejní balení překvapí navíc s 2 NFC štítky, ochranným obalem, speciálně konstruovanými sluchátky a ochranou folii displeje vyrobenou z 0,2mm skla. V prodeji bude pouze 9 999 kusů za cenu 489 dolarů (tj. cca Kč 10 503 bez daně) od 21. října.

honor-6-ee_1honor-6-ee_2

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat