HTC utlo spekulace kolem převzetí TCL

HTC utlo spekulace kolem převzetí TCL
2014-10-12T08:30:07+02:00
• 12. 10. 2014
1

Když se minulý týden Li Dongsheng, generální ředitel TCL, rozepsal na oficiálním blogu společnosti o možném spojení s tchajwanským HTC, většina zahraničních médií tuto zprávu bralo s dostatečně velkou rezervou. Nyní karty rozkryla i druhá strana, tedy HTC. To sice dlouho nereagovalo, ale také nakonec odpovědělo podle předpokladu. Ani několik táhnoucích se špatných účetních období nepřimělo vedení k navázání jednání kolem nabídnutého odprodeje.

TCL HTC

Společnost HTC nedávno představila dvě velmi žhavé novinky s názvem Desire Eye a RE, které můžou ve světě sklidit velký úspěch při správně nastaveném marketingu a pokladně tak přinést značnou finanční podporu. Čínský výrobce TCL vzal již dříve pod svá křídla známý Alcatel, jehož produkty stále dodává pod stejnojmennou značkou a na většině trzích jsou stále v oblibě.

Podobný scénář by rovněž čekalo společnost HTC. Každopádně zpětný signál je jasný a jakékoliv další otázky týkající se společného partnerství jsou bezpředmětné. Takže i přes potencionální přínos pro obě strany má HTC v plánech do budoucna zůstat zcela nezávislá společnost a akcionářům maximalizovat zisky.

Zdroj: gsmdome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Pavel Kacíř Jurányi

12. 10. 2014, 22:06

Tak to jedině dobře ;) Jsem tušil,že HTC nezklame a zůstane i přes všechny své problémy nezávislé! Palec nahoru!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat