Gameloft vydal novou hru zaměřenou na děti

Gameloft vydal novou hru zaměřenou na děti
2014-10-12T07:50:50+02:00
• 12. 10. 2014
1

Gameloft patří k tradičním vývojářům těch nejkvalitnějších her, přičemž před pár dny byl vydán další kousek. V nové hře se bude tentokrát jednat o závody malovaných autíček, tudíž je hra určena především pro mladší generaci.

unnamed_result

Originální název hry je Cars: Fast as Lightning, ze jména jistě poznáváte, že se jedná o populární kreslená autíčka, která už mají i svůj film. Ve hře si můžete různě upravit trať apod., grafika hry je taktéž velmi povedená, ale neřadím ji k těm nejlepším. Bohužel se uvnitř hry nacházejí in-app platby, což hraní značně znepříjemňuje, nicméně lze říci, že vaše ratolesti budou mít o zábavu postaráno. Důrazně doporučuji zkontrolovat nutnost zadání hesla pro provedení nákupů, abyste se na svém účtu poté nedivili, co vaše ratolest nakoupila.

unnamed (5)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

 

logo-app Cars: Fast as Lightning Gameloft Zdarma ANDROID  

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Haha ze pro deti :D hlavne ze nadupane inpay platby :D bez nich sa to ani neda hrat, alebo to teda neni az take zabavne…mozno hra pro deti ale penazenka pre rodicov :D :D ale co sa tak divim, ved gameloft

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat