Byl vydán parádní hokej pro iOS a Android

Byl vydán parádní hokej pro iOS a Android
2014-10-25T08:00:44+02:00
• 25. 10. 2014

Fanoušci hokeje dlouho strádali, jelikož na mobilní zařízení nebyl dostupný žádný simulátor hokeje, který by stál za řeč. Nyní vyšla úplná novinka jménem NHL 2K, která je proti všem ostatním hokejům prostě parádní!

unnamed_result

Nový hokej, který si můžou zahrát uživatelé iOS a Androidu, je zpracován velmi dobře, což platí i o ovládání hráčů, během hry se vám rozhodně nebude stávat, že byste zmáčkli špatné tlačítko. Na všechny hráče čeká spousta hodin zábavy i díky tomu, že si pro nás vývojáři přichystali hned několik módů, které hru zpestřují. Na své si přijdou i hráči, kteří potřebují úpravy pohledu kamery apod., jelikož se vše dá nastavit a na výběr máte z několika možností. Všechny hráče potěší i přítomnost hry pro více hráčů, tedy multiplayeru. NHL 2K nabízí perfektní grafiku a ještě lepší hratelnost, hru vám velmi doporučuji.

 unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result unnamed (5)_result

Co vás na hře rozhodně nepotěší, je její cena, ta se totiž vyšplhala až na 200 Kč, což už je dost, když bereme v potaz cenové relace většiny titulů ve storech.  Pokud si ovšem chcete zahrát povedený hokej, nezbývá než částku zaplatit.

logo-app NHL 2K 2K Games, Inc. 109,59 Kč ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat