Apple nezveřejní prodejnost hodinek Watch

Apple nezveřejní prodejnost hodinek Watch
2014-10-27T09:00:49+02:00
• 27. 10. 2014

Velmi zajímavou informaci kolem prvních hodinek Watch od společnosti Apple vypustil samotný generální ředitel do zahraničních médií. Jestli jste někdy sledovali tiskové konference k novinkám, stačil představit jeden zcela nový produkt, aby zamíchal kartami. Hodinky totiž přinesou změnu do prezentace čísel, které můžete doposud znát v podobě porovnávajících tabulek či grafů nejen s konkurencí.

Apple Watch

Tim Cook přímo prozradil, že kalifornský výrobce bude měnit strategii při zveřejňování čtvrtletních zpráv a zároveň bychom neměli očekávat konkrétnější čísla týkající se chytrých hodinek Watch po spuštění jejich prodeje. Ty budou v prvopočátku kategoricky zapadat mezi ostatní výrobky, kam se například řadí prodejní čísla hudebních přehrávačů iPod, televizí Apple TV nebo všech příslušenství.

Druhý dechem Cook dodává, že neočekávají neúspěch při prodeji chytrých hodinek, ale nechtějí pouze prozradit příliš mnoho informací své konkurenci na trhu. Platforma Android Wear má v tomto segmentu zatím hodně napřed, takže skrýt čísla tímto způsobem o mnohém vypovídá. Každopádně nelze vyloučit, že v případě abnormálního zájmu půjdou tyto plány stranou a vše se bude odvíjet jiným směrem.

Zdroj: blogs.wsj.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat