Motorola představila nové příslušenství

Motorola představila nové příslušenství
2014-09-05T09:49:39+02:00
• 5. 9. 2014

Dnes ráno se novinkami pochlubila také společnost Motorola. Představila nám také hned 3 doplňky k chytrým telefonům, které mohou uživatelům usnadnit život, nebo zpříjemnit užívání chytrých telefonů.

Power Pack Micro

Tuto externí nabíječku ocení především ti uživatelé, kteří jsou celý den na cestách a využívají svůj chytrý telefon velmi často. Díky kompaktním rozměrům si jí můžete také připnout na klíče a mít svůj externí zdroj energie vždy při sobě.

 MOTO-POWERPACK-MICRO-DYN-RYLBLU-540hz68ia83MOTO-POWER-MICRO-STYLE-540

Power Pack Micro je vybavený baterií o kapacitě 1 500 mAh. Výstup poskytuje 1 A. V nouzových situacích se tak může hodit. K dispozici bude v několika barevných provedeních za cenu 39,99 dolarů (854 Kč).

 MOTO-POWER-MICRO-KEYFINDER-MOBILEgbjhcaji

Motorola Turbo Charger

Již z názvu se dá odhadnout, o co se jedná. Nabíječka, která se může pochlubit technologií Qualcomm Quick Charge 2.0. Tato technologie umožní rychlé dobíjení vašeho zařízení.

Moto_accessories_Agate_Turbo_Beauty_US_MEX_540p0u5pqv4

Výrobce udává, že za 15 minut dokáže mobilu poskytnout energii až na 8 hodin. Je nutné však připomenout, že tato nabíječka pracuje s těmito hodnotami pouze v případě, že váš chytrý telefon disponuje Qualcomm Quick Charge 2.0. Rychlejšího nabíjení se nicméně dočkají i zařízení, která jsou ochuzena o tuto technologii.

Zahajovací cena činí 34,99 dolarů (748 Kč) a k dostání by měla být v nejbližších týdnech.

Moto Hint

Poslední novinkou je elegantní sluchátko, pomocí kterého budete mít kontrolu nad vaším chytrým telefonem. Nespornou výhodou je, že se sluchátka nemusíte nijak dotýkat, či něco mačkat. Moto Hint plně reaguje na hlasové příkazy.

moto-hint-story-style-usfffbgjfi4nov6abw moto-hint-story-main-usdaaecidfighhhy04

Se sluchátkem tak budete vědět o notifikacích, můžete provádět hovory, posílat zprávy nebo provádět běžné dotazy na Google Now. Tento doplněk disponuje inteligentním rozpoznáním, kdy má být zapnuté. Stačí jej spárovat s chytrým telefonem a nasadit jej do ucha. V případě, že Moto Hint již nepotřebujete, vyndáte jej z ucha a ono se samo vypne.

moto-hint-story-beautifully-mobileia7m7e0z moto-hint-story-extrapower-usajjeghej9lpfb6ga

Výhodou je, že nabízí podporu pro každý chytrý telefon, který podporuje technologii Bluetooth. K Moto Hint obdržíte také dobíjecí obal, který poskytne energii až na 10 hodin hovoru.

Výrobce použil Bluetooth ve verzi 3.0 + EDR. Startovací cena činí 149,99 dolarů (3 205 Kč) a k dostání bude v několika barevných provedeních.

Zdroje: motorola.com, motorola.com, motorola.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat