iWatch budou podporovat aplikace třetích stran

iWatch budou podporovat aplikace třetích stran
2014-09-08T07:10:52+02:00
• 8. 9. 2014

Představení chytrých hodinek od Applu je za dveřmi, a tak na internet pronikají další detaily. iWatch, jak se budou hodinky pravděpodobně jmenovat, budou mířeny především jako doplněk k iPhonu. Na internet pak dnes unikla zpráva, že budou zvládat spouštět aplikace třetích stran, a proto se předpokládá vznik určitého obchodu s aplikacemi pro hodinky.

iwatch-concept-future-011Koncept

Klíčoví velcí vývojáři, jako například Facebook, již mají údajně v rukou SDK pro vývoj aplikací. Tento krok udělal Apple proto, aby mohl při keynote již prezentovat další aplikace na hodinkách – než jen ty vestavěné. Podobný krok udělal také již v minulosti před představením iPhonu a iPadu.

Pro všechny ostatní vývojáře bude na vývoj aplikací času více než dost. Hodinky iWatch budou sice představeny již toto úterý, do prodeje se ale mají dostat až v první čtvrtletí roku 2015. Při zahájení prodeje by tak „hodinkový AppStore“ mohl obsahovat spoustu aplikací. Jak bude ale jejich instalace vypadat a jak celý systém bude vyřešen, není známo.

Hodinky iWatch mají dle spekulací nabídnout čtverhranný displej o úhlopříčce 1,3 nebo 1,5 palce. Dále mají být vybaveny NFC čipem, bezdrátovým nabíjením a řadou zdravotních senzorů. Jejich finální podobu se dozvíme  9. 9. v 19 hodin našeho času.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat