Google získal startup Polar – dočkáme se online průzkumů na síti Google+?

Google získal startup Polar – dočkáme se online průzkumů na síti Google+?
2014-09-13T10:15:41+02:00
• 13. 9. 2014

Společnost Google dále podniká kroky k tomu, aby vylepšila svou sociální síť Google+ a jedním z těchto kroků byla koupě startupu Polar, který se zabývá online průzkumy v rámci mobilních platforem.

polar_google-1

Společnost Polar, která byla založena mobilním designérem Lukem Wreblowským, započala svou činnost před dvěma roky a má za sebou již více jak miliardy průzkumů veřejného mínění během posledních osmi měsíců. Zabývá se vývojem mobilních aplikací, které umožňují vytvářet různé průzkumy, a zároveň zajišťuje služby v oblasti průzkumů pro tvůrce webových projektů.

Tým projektu Polar se nyní spojuje s týmem kolem sítě Google+ a v současné podobě bude fungovat do konce letošního roku. Poté již služba jako taková zanikne, a proto v současné době informuje své uživatele, aby si stáhli obsah, který po konci tohoto roku již nebude přístupný.

Jak by vlastně mohla integrace Polaru do služby Google+ vypadat? Jednoduše, mělo by se jednat o integraci hlasování a anket, které by měly uživatele více zapojit do dění a orientovat je více na produkt.

Do jaké míry bude mít tento projekt úspěch a zdali se nestane Google+ spíše místem, kde na nás budou vyskakovat otravné ankety, to se uvidí.

Zdroje: blogs.wsj.com, techcrunch.com, engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat